Borda del Pí
Borda del Pí
Habitació Casamanya
Habitació del Pi
Habitació Isards
La cuina
Saló
Borda del Pí
Borda del Pí
Habitació Casamanya
Habitació del Pi
Habitació Isards
La cuina
Saló

Borda del Pi

Benvinguts a la Borda del Pi,   

Una pluja d’estels caiguda a la Vall de Montaup, il·luminà La Borda del Pi, un Xalet turístic, situat en un entorn exclusiu, privilegiat i únic als Pirineus, envoltat de tranquils prats i vessants revestits al cor del Collet de Montaup.

Es tracta d’un nou indret a Andorra per gaudir del descans, de la tranquil·litat, de la pràctica de qualsevol tipus d’activitats, principalment esportives, ja sigui en família, amb amics o per desenvolupar programes de formació de la vostra empresa, activitats corporatives o qualsevol altre ús turístic o lúdic que desitgeu. 

 No es tracta d’un xalet estàndard però si d’un xalet amb un caràcter lúdic, d’esbarjo, enfocat a tots aquells que volen una experiència de muntanya, esquí, aventura i descans en un entorn totalment exclusiu. 

A l’hivern, la muntanya és puresa i la neu la fa immaculada. A l‘estiu, la muntanya es transforma  en un quadre pintoresc amb una barreja de colors verds, grocs i marrons combinats amb el més pur blau del cel, dels llacs i dels rius. I a la tardor, els verds, grocs, vermells i marrons tenyeixen els paisatges donant-los un caliu digne de gaudir.  

El Xalet va ser construït l’any 2009 seguint els models de construcció tradicionals d’una borda clàssica andorrana, però adaptat als nous temps i enfocat a un turisme exclusiu que vol gaudir de la natura i l’entorn en el seu estat més pur.

La casa té uns 410 m² i uns 49.325 m² de terreny a l’aire lliure, el que ens permet rebre als nostres clients amb helicòpter just davant de les instal·lacions. 

L’interior del Xalet està dissenyat amb fusta i refinats materials, ja que la propietat  ha estudiat fins al més mínim detall per tal de donar-vos  la benvinguda a un dels paratges més acollidors i encantadors de les valls d’Andorra.

La situació privilegiada us permetrà evadir-vos, gaudint de la natura i la puresa a una altitud de 1890 metres, amb vistes excepcionals de la vall de Montaup i el poble de Canillo.

El xalet consta de 3 habitacions, i té una capacitat de sis persones, més tres llits supletoris per a nens fins als dotze anys i dos bressols extres. L’habitació principal anomenada Habitació del Pi està situada a la planta baixa, i les habitacions de l’Isard i de Casamanya, estan ubicades a la planta superior. 

A la planta baixa, trobareu un rebedor amb espai de recepció, la cuina, l’espaiós saló menjador, el garatge i la habitació del Pi, totes aquestes estances amb accés a l’exterior.

La cuina oberta a la sala d’estar, on podreu gaudir dels més suculents serveis gastronòmics que us proposem, o bé podreu fer ús de les vostres habilitats culinàries si així ho desitgeu.

La sala d’estar amb un gran sofà davant de les acollidores flames de la llar de  foc, us faran més agradable i acollidora la vostra estada.

A la planta superior es pot gaudir d’una zona “Chill Out” amb sofàs i zona de relax, de lectura i de descans, digna de ser gaudida amb la família, els amics, els companys,  o en parella. On també podreu  gaudir lliurement del moble bar o “self-càtering” o si ho preferiu us servim nosaltres el que us vingui de gust,  mentre gaudiu d’un descans amb vistes  a les muntanyes.

La zona “Chill Out”,  a més a més, us dóna la flexibilitat de convertir-la en una habitació oberta amb capacitat per a 3 llits més. 

Com correspon a una propietat d’aquestes característiques, a la part exterior es pot gaudir d’un gran espai amb jardí i una barbacoa.